0757 641 122

Siderurgistilor 8, Galati

0726 082 673

Bd. Dorobantilor 13, Braila

0725 595 919

Calea Brailei 8, Ianca

Ortodontieortodontie hyperdent

Mai mult decat un zambet frumos, ortodontia va poate ajuta sa va mentineți gura sanatoasa. Tratamentele ortodontice ajuta dintii care sunt strambi sau care nu se potrivesc sa se indrepte. Prin stabilirea acestor probleme, ortodontia va poate ajuta de asemenea sa va mentineti gura sanatoasa. Dintii stricati pot fi mai greu de curatat, punand-te in riscul de a face carii si afectiuni gingivale. Medicul dentist va decide daca tratamentele ortodontice sunt potrivite pentru tine.

Cand se poate incepe tratamentul?

Cea mai potrivita varsta pentru a incepe acest tratament este cuprinsa intre 10 si 14 ani. Acum este perioada cand corpul si implicit cavitatea bucala sunt inca in crestere, iar dintii sunt mai usor de indreptat, dar asta nu te poate impiedica sa ai un aparat dentar si la varsta de 30 ani. Din ce in ce mai multi pacienti adulti apeleaza la ortodontie.

Ortodontie

Pentru rezultate mai bune nu uita de sanatatea ta orala

- Implant in osul maxilarului (endostal). Acesta este cel mai frecvent utilizat tip de implant. Diferitele tipuri include de asemenea șuruburi, cilindri sau lame chirurgical plasate in osul maxilarului. Fiecare implant are unul sau mai multi dinti protetici.
- Implant pe osul maxilarului (subperiostal). Acesta este plasat pe partea de sus a maxilarului cu posturi cadru de metal de proeminente prin gingie, menite sa sustina proteza. Acest tip de implant este utilizat pentru pacientii care nu sunt capabili sa poarte proteze conventionale si care nu au inaltimea minima de os.

Cel mai comun tratament ortodontic este aparatul dentar

Aparatul dentar este realizat din benzi, fire si paranteze, iar acesta muta gradual dintii in pozitia corecta. Acest lucru poate forma muscatura corecta. Exista diferite tipuri de aparat dentar. Cele mai frecvente sunt parantezele de metal sau plastic atasate de suprafata frontala a dintilor. Dar exista si aparate dentare atasate in partea din spate a dintilor. Acestea sunt ascunse vederii, dar mai greu de curatat.

Adrese

GALATI - CMI TRIFAUTANU PETRU
Str. Siderurgistilor, nr 8, bl D4, Ap, 61
TEL: 0757 641 122
___ ___ ___

BRAILA - CMI TRIFAUTANU PETRU
B-dul Dorobantilor, nr 13, bl A12, parter
TEL: 0765 483 771 / 0726 082 673
___ ___ ___

IANCA - SCM DR TRIFAUTANU & CO
Calea Brailei, nr 8, bl C1, Sc 2, parter
TEL: 0725 595 919

TELEFOANE DE CONTACT

C.M.I. Dr. Petru Trifautanu
HYPERDENT

E-MAIL PROGAMARI

Copyright © 2015-2020. Toate drepturile rezervate. Pagina web realizata de paginiwww.ro - servicii de web design Braila si Galati