0757 641 122

Siderurgistilor 8, Galati

0726 082 673

Bd. Dorobantilor 13, Braila

0725 595 919

Calea Brailei 8, Ianca

Estetica dentaraestetica dentara hyperdent

Estetica dentara ofera totul, de la albirea dintilor pana la complete refacere a zambetului. Estetica dentara nu este doar pentru celebritati sau cei bogati - exista acum o mare varietate de optiuni si preturi care pun zambetul la indemana tuturor. De la modificarile subtile in chirurgia orala majora, exista o serie de tehnici de estetica dentara care pot trata dintii decolorati, ciobiti, diformi sau chiar pe cei lipsa. Deci este estetica dentara potrivita pentru tine? Iata ce trebuie sa stii inainte de luarea deciziei.

Ce este estetica dentara?

In timp ce stomatologia traditionala se ocupa de sanatatea dintilor tai, estetica dentara se concentreaza pe aspectul dintilor, a gurii, a gingiilor si a zambetului tau. Estetica dentara a avansat foarte mult in ultimii ani si inca mai avanseaza, acum se pot acoperi sau albi dintii pentru a face un zambet cat mai aproape de perfectiune. Aceasta ramura a stomatologiei exista de zeci de ani, dar abia acum s-au gasit materiale biocompatibile si tehnologii inovative
Potrivit Asociatiei Americane de Dentisti, 2/3 din pacientii esteticii dentare sunt femei, acestea sunt preocupate mai mult de aspectul care le da un zambet perfect, decat de necesitatea acestuia.


Tipuri de implanturi dentare:
- Implant in osul maxilarului (endostal). Acesta este cel mai frecvent utilizat tip de implant. Diferitele tipuri include de asemenea șuruburi, cilindri sau lame chirurgical plasate in osul maxilarului. Fiecare implant are unul sau mai multi dinti protetici.
- Implant pe osul maxilarului (subperiostal). Acesta este plasat pe partea de sus a maxilarului cu posturi cadru de metal de proeminente prin gingie, menite sa sustina proteza. Acest tip de implant este utilizat pentru pacientii care nu sunt capabili sa poarte proteze conventionale si care nu au inaltimea minima de os.

Optiuni de estetica dentara

Exista mai multe servicii pe care le putem obtine intr-un cabinet de estetica dentara:

  • Albirea dintilor. Aceasta procedura lumineaza dintii colorati sau patati. Albirea dintilor poate fi facuta la cabinet sau chiar la domiciliu de catre un dentist. Desi exista pe piata mai multe produse specializate: paste de dinti, solutii pentru albire etc, varianta corespunzatoare este cea facuta la cabinetul stomatologic.
  • Lipirea. Acest lucru poate imbunatati aspectul dintilor care sunt ciobiti, rupti, crapati, colorati, sau au spatii intre ei, prin legarea de materiale de culoarea dintelui la suprafata dintelui.
  • Fatetarile. Acestea sunt subtiri, ca niste scoici de portelan. Se folosesc pentru a acoperi dintii colorati sau imperfecti.
  • Remodelari. Aceste proceduri implica schimbarea formei dintelui pentru un aspect mai placut prin modificarea sau inlaturarea smaltului.
  • Alungirea coroanei. Acesta procedura poate modifica un zambet larg la care se vede toata gingia. Acest procedeu se face printr-o operatie minora.
  • Refacerea zambetului. Aceste proceduri presupun o evaluare/modificare completa a dintilor, gingiilor, zambetului. De obicei sunt necesare mai multe proceduri de revizuire pentru aspectul zâmbetului unui pacient. Ganditi-va ca la un lifting facial pentru gura.

Adrese

GALATI - CMI TRIFAUTANU PETRU
Str. Siderurgistilor, nr 8, bl D4, Ap, 61
TEL: 0757 641 122
___ ___ ___

BRAILA - CMI TRIFAUTANU PETRU
B-dul Dorobantilor, nr 13, bl A12, parter
TEL: 0765 483 771 / 0726 082 673
___ ___ ___

IANCA - SCM DR TRIFAUTANU & CO
Calea Brailei, nr 8, bl C1, Sc 2, parter
TEL: 0725 595 919

TELEFOANE DE CONTACT

C.M.I. Dr. Petru Trifautanu
HYPERDENT

E-MAIL PROGAMARI

Copyright © 2015-2020. Toate drepturile rezervate. Pagina web realizata de paginiwww.ro - servicii de web design Braila si Galati