(+4) 0339.402.333

programari@hyperdent.ro
Bd. Dorobantilor nr.13, Braila

Implantologieimplantologie hyperdent

Ce este implantologia?

Un implant dentar este o radacina artificiala plasata in maxilar menita sa detina un dinte de inlocuit. Implanturile dentare pot fi o opțiune pentru persoanele care au pierdut un dinte sau sau mai multi din cauza unor boli parodontale sau din alte motive.
Tipuri de implanturi dentare:
- Implant in osul maxilarului (endostal). Acesta este cel mai frecvent utilizat tip de implant. Diferitele tipuri include de asemenea șuruburi, cilindri sau lame chirurgical plasate in osul maxilarului. Fiecare implant are unul sau mai multi dinti protetici.
- Implant pe osul maxilarului (subperiostal). Acesta este plasat pe partea de sus a maxilarului cu posturi cadru de metal de proeminente prin gingie, menite sa sustina proteza. Acest tip de implant este utilizat pentru pacientii care nu sunt capabili sa poarte proteze conventionale si care nu au inaltimea minima de os.

Implantologie

Ce sa te astepti de la procedura de implantologie?

Aceasta procedura este un efort de echipa intre tine si medicul dentist. Acesta din urma se va consulta cu dumneavoastra pentru a stabili unde si cum ar trebui sa fie plasat implantul. In functie de starea dumneavoastra si de tipul de implant ales, dentistul va crea un plan de tratament adaptat pentru nevoile dumneavoastra. Inlocuirea unui singur dinte – Daca lipseste un singur dinte, un implant si o coroana sunt de ajuns. Inlocuirea mai multor dinti – Daca lipsesc mai multi dinti, este necesara o punte pentru sprijinirea implanturilor. Inlocuirea tuturor dintilor – Daca toti dintii lipsesc, este necesara o punte full pentru sprijinirea implanturilor sau o proteza completa. Extinderea sinusurilor – Cheia succesului unui implant este cantitatea si calitatea osului in care implantul va fi amplasat. Maxilarul superior este una dintre cele mai dificile zone pentru amplasarea unui implant dentar din cauza cantitatii insuficiente de os si imediata apropiere a sinusurilor. Augmentarea sinusala poate ajuta aceasta problema prin marirea maxilarului superior si dezvoltarea oaselor pentru plasarea implanturilor dentare. Modificarea crestei - Deformarile maxilarului superior sau inferior pot lasa urme, iar implantul nu se va mai putea pune. Pentru a corecta problema, gingia este ridicata pentru a se expune defectul osos. Defectul este apoi umplut cu os sau substitut de os pentru a construi creasta. Modificarea crestei a demonstrat o imbunatatire considerabila a aspectului si a crescut sansele de success pentru implanturi.

La ce sa te astepti dupa implant?

Dupa cum stiti, proprii dinti necesita ingrijire si vizite regulate la dentistul dumneavoastra. Implanturile dentare sunt ca dintii naturali si au nevoie de aceeasi ingrijire. Pentru a mentine implantul curat si ingrijit, periajul si ata dentara se vor folosi in continuare.

Adresa

Bulevardul Dorobanti nr.13
Braila, Romania
810535

Date de Contact

C.M.I. Dr. Petru Trifautanu
HYPERDENT
Copyright © 2015. Toate drepturile rezervate.